Perry De Man
Bio
Autodidact kok die alles aanpakt om meer te leren. Toen hij op zijn vijftiende in aanraking kwam met de smaken die Rotterdam te bieden heeft was hij verkocht: Chinees, Surinaams, Indonesisch en rest van de multiculturele keuken zijn de basis van zijn avontuur. Proeven, proeven en nog eens proeven zorgden ervoor dat hij na een kleine omweg in de keuken is belandt. Tijdens de kunstacademie was het werken in de horeca de perfecte manier om extra geld te verdienen. Hier kreeg hij de smaak te pakken en is met geen stok meer de keuken uit te slaan. Gelukkig heeft hij door z’n creativiteit en liefde voor koken in 2016 de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen en is nu mede-eigenaar van de gezelligste Toko van Rotterdam. Het begon met een broodje Kip Kerrie, de rest is geschiedenis.
Geboortedatum:
05-05-1986
Lengte:
193
Talen:
Nederlands en Engels
Instagram:
https://www.instagram.com/per_de_man/ Boek Perry